Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 302 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Főlap
 • Vaccines-Revealed | Dokumentumfilm sorozat

Dokumentumfil sorozat az oltásokról.

A szerzők elérhetősége: www.vaccinesrevealed.com

Kaliforniában a múlt évben megszüntették az oltások alóli lelkiismereti és vallási alapú mentesség törvényes szabadságát. Ezt követően egy másfél milliós kiropraktőr közösség interjúkat készített, amelyekben szakemberek, akár a Járványügyi Hivatalnak dolgozó és egyéb módon érintett kutató és gyakorló orvosok, aktivisták őszintén, tabuk nélkül vázolták álláspontjukat.
Az interjúk rövid kivonatai magyar feliratozással nézhetők meg.
A sorozat fordításának és közzé tételének szervezői: Szülői Mozgalom az Oltások Választhatóságáért (SZMOV), Kötelező helyett VÁLASZTHATÓ mozgalom (www.valaszthato-oltas.hu), Nebáncsvirág Egyesület (www.nebancs.hu).
Az információ megosztásával bárki segítheti a magyar szülők teljes körű tájékoztatását egy olyan fontos döntés meghozatala előtt, amely életre szóló egészségügyi következménnyel járhat.

Videók fordítása és feliratozása: N.E.A.T. Media

Gary Goldman | VR. Epizód 2. | Bárányhimlő elleni oltásról

Mi az összefüggés a bárányhimlő oltások és az övsömör gyakorisága között? Dr. Gary Goldman beszél erről, az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) egykori kutatója. Rámutatott arra, hogy a bárányhimlő oltások általánossá válásának eredményeképpen nem találkozunk már ezzel a betegséggel, nem tudunk újraimmunizálódni, ezért ugyanaz a vírus egy másik betegséget okoz, az övsömört, mely jóval súlyosabb lefolyású. Az amerikai egészségügyi hivatalok törölték az övsömörrel kapcsolatos részeket a jelentéseiből, mert nem szolgálta az oltáslobbi érdekeit.

Andrew Wakefield | VR. Epizód 1. | Autizmus

Aki nem érintett még az autizmus-járványban, előbb-utóbb érintett lesz – állítja Dr. Andrew Wakefield gasztroenteorológus, Ma az Egyesült Államokban minden 25. gyermek autista. Családok mennek tönkre ebben, és egyre nagyobb teher hárul az egész társadalomra is. Pedig ez egy olyan járvány, amit a legkönnyebb lenne felszámolni, hiszen ismert az okozója. Már az Oltás Bíróság is elismerte, hogy az MMR oltás agykárosodást okozhat, az pedig eredményezhet autizmust. Wakefield, aki kutatóorvosi karrierjét és az országát is elveszítette azért, mert kétségbe merte vonni az oltások biztonságosságát, továbbra is átfogó és független vizsgálatokat szorgalmaz oltott és oltatlan gyermekek egészségi állapotának összehasonlítására

„... a karrierem tönkrement, és a végén még a hazámat is elvesztettem. De újra elmondom, igazából ez viszonylag alacsony ár ahhoz képest, amit az érintett családoknak kell fizetni az élet minden egyes napján."

Dr. Andrew_Wakefield